donderdag 21 juni 2012

Contact Utrecht-Den Bosch

Donderdag 21 juni 2012

Vandaag is de ergotherapeute weer langs geweest en zag vorderingen bij Mees in zijn bewegingen t.o.v. afgelopen maandag. De logopediste heeft inmiddels ook contact gehad met de logopediste van het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch. Mocht het zuigen bij Mees de komende dagen nog verder verbeteren, dan bestaat de kans dat hij volgende week overgebracht kan worden naar Den Bosch. Dit is voor hem een mooie stap en voor ons ook fijner omdat we dan weer lekker thuis kunnen slapen. Wanneer en waar ze verder gaan kijken naar het slikken is vooralsnog niet bekend helaas.
Afgelopen nacht hebben we overigens met z'n drieën (Ellen, Koen en Sam) fijn een keer thuis kunnen slapen. Echter het voelde wel dubbel omdat onze lieve kleine Mees nog in Utrecht is.

3 opmerkingen:

  1. Wendy en Jurgen22 juni 2012 om 12:07

    Ellen, het was een mooie binnenkomer gisteren toen wij bij mees aankwamen. Mees lekker bij jou op schoot in je armen! en zonder al die slangetjes. Het deed ons goed om jullie zo samen te zien.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Koen en Ellen,

    Gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon Mees. Wij hopen dat jullie snel met zijn vieren in Drunen zijn. Als wij iets voor jullie kunnen doen horen wij het graag!

    Groetjes Arjan en Helle, dikke knuffel van Lieke en Tim.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Koen en Ellen,

    Gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon Mees, het kleine broertje van Sam!
    Ik hoop dat jullie heel snel meer duidelijkheid krijgen over Mees en binnenkort thuis lekker met zijn viertjes kunnen gaan genieten van jullie nieuwe gezin!

    groeten,
    Sharon.

    BeantwoordenVerwijderen