maandag 2 juli 2012

Oefening baart kunst

Maandag 2 juli 2012

Het afgelopen weekend heeft Mees weer goed geoefend met slikken. De logopedisten waren speciaal in hun vrije weekend gekomen om te oefenen. Alleen afgelopen zaterdag was Mees flink moe en is het niet gelukt om hem te laten slikken. Gisteren heeft Mees weer wel laten zien dat hij kan slikken en heeft hij goed geoefend. Ook vandaag heeft Mees weer goed geoefend.
Mees houdt over het algemeen zijn kaken stijf op elkaar en dat bemoeilijkt het zuigen en daarmee ook het laten slikken. We hebben dit aangegeven bij de kinderarts omdat dit in onze ogen het zuigen en slikken nog meer bemoeilijkt. De kinderarts gaat nu in overleg met de neuroloog om te kijken hoe daar eventueel iets aan gedaan kan worden.
Vandaag is Mees ook weer lekker met mama buiten gaan wandelen en is hij ook lekker in bad geweest. Vorige week heeft Ellen nog de volgende foto gemaakt waarop Mees een keer zonder sonde te zien is omdat deze toen vervangen moest worden.

2 opmerkingen:

  1. Gaaf die foto zonder sonde! Mooi ventje! Fijn dat de logopedisten ook in het weekend met Mees hebben geoefend.....want zo is het, oefening baart kunst. Kan me voorstellen dat hij soms moe is van dat oefenen.

    Groetjes en liefs,

    Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een bikkel is hij zeker!
    Groetjes, Ruud, nancy en Luuk

    BeantwoordenVerwijderen