zondag 15 juli 2012

Mees helaas nog niet even naar huis

Zondag 15 juli 2012

Helaas hebben we Mees vanmiddag nog niet even mee naar huis mogen nemen. Sam heeft namelijk waarschijnlijk de waterpokken. En aangezien Mees iedere mogelijke koortsprikkel uit de weg moet gaan, hebben we hem niet eventjes mee kunnen nemen om onszelf en Mees thuis te laten wennen.
Dit is natuurlijk wel erg jammer, maar we kunnen met Mees geen risico nemen.
Wat ons op het moment zwaar valt, is dat Mees de afgelopen twee weken weinig vooruitgang laat zien. Voor ons beiden geldt dat we hier de afgelopen dagen last van hebben gehad. Wellicht rekenen we op vooruitgang en is dat niet helemaal reĆ«el, maar we moeten toch blijven hopen. Wel lijkt Mees zich af en toe wat meer te kunnen ontspannen. Daartegenover lijkt hij zich bij darmkrampjes nog wat meer aan te spannen.
We hopen Mees a.s. woensdag wel even mee naar huis te mogen nemen.

2 opmerkingen:

  1. Hoi Koen,Ellen,Sam en Mees,
    Via jullie lieve vriendin (en mijn collega) Marieke kreeg ik dit blog door. Ik vroeg haar hoe het met julllie en jullie dappere Mees ging en dit heb ik hier nu kunnen lezen. Wat een mooie woorden en een fijne manier om van je af te schrijven, via deze weg is iedereen meteen op de juiste manier op de hoogte.

    Wat n knappe dappere Mees hebben jullie op de wereld gezet! Hopelijk krijgen jullie snel de juiste handvaten die je nodig hebt en de rust binnen jullie gezinnetje. Het zal op alle gebieden wel zn doorslag geven. Ik hoop dat hij gauw n kijkje mag komen nemen in Drunen en dat hij snel sterk genoeg is om naar huis te mogen. Hopelijk gaat het zonnetje voor jullie als gezinnetje snel schijnen.

    Groetjes Ilja van Venrooij
    Jarno, Jules & Wies

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Koen, Ellen, Sam en Mees,

    Al vanaf het begin volgen we hoe het met Mees en jullie gaat.
    Fijn dat zo iedereen op de hoogte kan blijven.

    Via deze weg willen wij jullie dan ook laten weten dat we aan jullie denken en met jullie meeleven.

    Groetjes van Paul, Bianca, Romy en jannick van Hulten

    BeantwoordenVerwijderen