zondag 22 juli 2012

Lekker middagje met ons gezinnetje

Zondag 22 juli 2012

Vandaag was het dan eindelijk zover! Mees hebben we vanmiddag lekker een middagje mee naar huis mogen nemen. Van half twee tot half zeven is Mees geweest waar hij eigenlijk hoort, namelijk bij ons thuis.
Met z'n drieën zijn we Mees op gaan halen. Vele mensen vroegen ons de afgelopen dagen of we het spannend vonden. Spannend niet, maar benieuwd waren we zeker wel. Met de saturatiemeter gekoppeld aan zijn grote teen is Mees in de Maxi-Cosi met de auto meegegaan.
De middag zoals we deze ingevuld hebben, zouden we normaal als saai bestempeld hebben, maar deze keer vonden we het heerlijk. Mees heeft een groot deel van de middag in de kinderwagen liggen slapen. Sam heeft zijn normale middagslaapje gedaan en wij hebben lekker in de tuin gezeten. Nadat Sam weer wakker was en Mees zijn sondevoeding heeft gekregen, hebben we nog lekker een rondje gewandeld.
Om half zeven heeft Ellen samen met haar moeder Mees weer naar het ziekenhuis gebracht. We stonden al positief tegenover de thuiskomst van Mees en dat is na vanmiddag alleen maar meer geworden.
A.s. dinsdagavond gaan we Mees opnieuw halen en zal hij thuis de nacht door gaan brengen. Op naar de volgende stap!

4 opmerkingen:

  1. Wat goed om te horen dat Mees thuis is geweest en dat jullie het fijn hebben gehad! Op naar zijn eerste nacht thuis. Geniet ervan! Ingrid x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb me net weer even bij gelezen (was op vakantie), wat heerlijk dat jullie hem vandaag thuis hadden, even zoals het hoort te zijn. Fijn dat het goed gegaan is en dat hij dinsdag thuis mag slapen.
    Groetjes Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat fijn te horen dat jullie lekker een middag samen thuis hebben kunnen zijn!

    Tjabe & Anne

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Beste Koen en Ellen,
    Ik heb het adres van deze blog van mijn zus Marian gekregen. Wat fijn dat jullie de mensen om jullie heen zo op de hoogte kunnen houden van jullie zoontje Mees. Na het lezen van de berichtjes weet je even niet wat je moet zeggen. Maar fijn dat jullie nu met Mees thuis konden zijn. Ik zie een dapper ventje op de foto's. Ik wens jullie veel kracht toe voor de komende tijd en geniet van de mooie momenten zoals deze.
    Annemieke van Dijk

    BeantwoordenVerwijderen