woensdag 3 juli 2013

Vakantie Mappa Mondo

Meesje is vanaf afgelopen zaterdag voor drie weken logeren bij Mappa Mondo. Wij hadden het zelf echt even nodig om op vakantie te gaan om ons op te kunnen laden. Aangezien Mees alle liefde en verzorging krijgt bij Mappa Mondo was het voor ons makkelijker om hem daar te laten. Elke ochtend en avond bellen we naar Waalre om te vragen hoe die dag/nacht gegaan is. Hij doet het erg goed daar. Af en toe moet hij even verneveld worden maar het slijm is dan ook het enige wat hem soms dwars zit. Familie en vrienden zijn deze week al bij Mees op bezoek geweest. Het leuke is dat wij dan foto's en filmpjes krijgen. We hebben zelfs al gefacetimed met Mees. Heerlijk om hem weer ff te kunnen zien en geluidjes te horen maken.

We hebben het gevoel dat het afbouwen van de Sabril (anti-epileptica) Mees goed doet. Mees is veel meer wakker en alerter. Hij is ook meer ontspannen. Volgens ons zit hij beter in zijn vel. Dat is voor ons uiteraard ook heel fijn.

De foto's die zijn gemaakt en geappt door onze lieve familie en vrienden die tijd hebben genomen om met Meesje te gaan knuffelen (wat wij erg waarderen) kunnen we via de iPad helaas niet aan de blog toevoegen. Daarom is de blog deze weken zonder foto's. 

3 opmerkingen:

  1. knuffeltime in aantocht..vrijdagochtend staat hem een explosie van knuffels te wachten op z'n Mezebolleke,hahaha. Veel plezier jullie ook op de meer dan verdiende vakantie!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lekker knuffelmenneke. We missen jou!!
    Gisteren waren jouw mamma en pappa en broertje (en vrienden) op bezoek.
    Het was hartstikke leuk en gezellig.
    Tot na de vakantie.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Koen, Ellen en Sam geniet maar lekker van jullie welverdiende vakantie. Als jullie kleine manneke goed verzorgd wordt is dat prima en zoals wij lezen gebeurt dat daar in Mappa Mondo geweldig goed. Geniet er nog lekker van en kom met veel nieuwe energie terug.
    gr. Hans en Marian

    BeantwoordenVerwijderen