woensdag 10 juli 2013

Leuke filmpjes en meer

Sinds dat we heerlijk op de camping in de Gard in Frankrijk zitten heeft Meesje iedere dag bezoek gehad op zijn vakantieadres bij Mappa Mondo. Vorige week hebben verschillende vrienden Mees met een bezoek verblijd en sinds afgelopen weekend komen opa en oma van Opzeeland dagelijks langs. Dagelijks krijgen we berichtjes, filmpjes en foto's gestuurd via Whats-app en lezen en zien we dat Mees aardig alert is. Op een afstand van een ruime 1 000 km kunnen we lezen en zien dat Mees goed reageert op de huidige samenstelling van de medicatie en daarbij de ketogene voeding.
Daarnaast hebben we ook nog dagelijks telefonisch contact met de verpleegkundigen van Mappa Mondo. Ook van hen krijgen we te horen dat het goed gaat met Mees. Dit geeft ons toch wel extra rust in onze vakantie.
Inmiddels hebben we ook al doorgekregen dat Mees een peg zal gaan krijgen. De peg, voor voeding en medicijntoediening via de buikwand, zal i.p.v. de neus-maagsonde komen. Wanneer deze operatie plaats zal vinden is nog niet duidelijk. Mogelijk wordt er dan, omdat hij dan toch onder narcose moet, naar zijn liesbreuk gekeken en mogelijk ook achter zijn ogen v.w.b. zijn zicht. 

1 opmerking:

  1. Mezebolleke heeft het zeker naar zijn zin; zelf gezien! Het is dan ook een leuke omgeving om op vakantie te zijn voor hem. En wat fijn dat hij een pech gaat krijgen; geen rotslang meer in zijn neus en keeltje,dat scheelt weer. En kunnen we z'n lieve snoetje weer helemaal zien. hopelijk scheelt het ook nog bij het spugen, dat zou nog een fijn zijn. Genieten jullie maar lekker verder en laadt de batterijen maar weer op.xxx

    BeantwoordenVerwijderen