woensdag 17 juli 2013

Vervroegd naar huis

Gisteren werden we om 20.00u gebeld door Mappa Mondo. Ze vertelden ons dat het niet zo goed ging met Meesje. Hij had vanaf 16u al drie keer een flinke saturatiedip gehad tijdens het vernevelen. Eén keer was het zelfs zo erg dat Mees weer flink blauw werd en de ademhaling stopte. Zijn saturatie zakte tot 10. Ze hebben hem toen 30 keer beademd en gelukkig kwam hij weer bij. Ze dachten bij Mappa Mondo echt dat het gedaan was met Meesje. Gelukkig hebben ze daar goed gehandeld en is hij nog steeds bij ons. We zijn ze erg dankbaar. De dokter is er ook bij geweest en hij vertelde dat Mees geen longontsteking heeft maar dat het wel mogelijk is dat hij er die krijgt. Vandaar dat ze, in overleg met ons, Mees met een ambulance hebben overgebracht naar het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Daar stonden drie voor ons hele bekende en fijne verpleegkundigen klaar. Ook waren de ouders van Ellen naar het ziekenhuis gereden. Iemand van Mappa Mondo was met de ambulance meegereden dus er was een goede overdracht. Vannacht kregen we nog een app vanuit het ziekenhuis met tekst en foto van Mees. Het ging goed met hem, fijn was dat om door te krijgen. Deze ochtend heeft de vader van Ellen contact gehad met het JBZ en die vertelde dat Mees een goede rustige nacht had gehad. Hij was nog wel erg moe van alles van gisteren.
Op dit moment zijn Koen en Jeroen de tent aan het inpakken, Marieke is Sam aan het vermaken en Ellen werkt even kort de blog bij. Zo kunnen wij snel weer naar Meesje. Twee dagen eerder dan gepland, maar het is niet anders. 
Wij zijn iedereen erg dankbaar voor hetgeen wat ze voor Mees en ons gedaan hebben.
Dikke kus van ons.

3 opmerkingen:

  1. Hoi Koen en Ellen,
    Wat zullen jullie geschrokken zijn zeg. Toevallig had ik het er gisteren met Carlo over, de buurtjes komen a.s. zaterdag weer terug. En nu lees ik jullie verhaal. Verdorie zeg, het ging zo goed met Meesje. Sterkte!
    groetjes,
    Irma

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zat gisteren nog naar een Mezebolleke foto te kijken,scheetje toch..en dan probeert hij d'r nog eens tussenuit te piepen! Jongetje toch, niet door hoor, en zeker niet als papa en mama zo ver weg zijn. Als t moeilijk wordt hoor je in hun armen te zijn. Hopelijk is hij toch snel weer fit en kunnen jullie hem thuis verder knuffelen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lief klein meesje wat heb jij een mooie liefdevolle opvang bij Mappa Mondo gelukkig konden je ouders en je lieve broertje even genieten van onbezorgde dagen, voor zover je dit mag benoemen, gelukkig ben je na een moeilijk moment goed opgevangen door Mappa Momdo. Je bent een sterk ventje dat weten we en ik ben blij te horen dat je nu weer rustig bent. Liefs en dat ziens meesje.Gr Dorine

    BeantwoordenVerwijderen