woensdag 2 december 2015

Hoort wie klopt daar kinderen.......

Afgelopen zondag kwamen Sinterklaas en Zwarte Piet op het werk bij Koen. Mees was dit keer fit genoeg om mee te gaan. Er was wel heel veel lawaai en het duurde langer dan dat we van tevoren hadden verwacht maar Meesje deed het niet slecht. Pas tegen het einde liet hij merken dat hij er klaar mee was. Toen zijn we maar snel gegaan. We waren bang dat hij daar nog wel op zou reageren die nacht met epileptische aanvallen, maar ook dat viel gelukkig mee.
Meesje zit sowieso wel lekker in zijn vel op dit moment. Hij is veel wakker, lacht veel en maakt geluidjes. Ook is zijn saturatie (zuurstof in zijn bloed) en hartslag goed. 


Afgelopen dinsdag werd er om half 7 bij ons op het raam geklopt en er werd gebeld. Sam maakte de deur open. We hoorden hem zeggen: "Hoe kan dat nou, ik zie helemaal niemand!" Hij deed de deur dicht en kwam binnen met een jute zak met cadeautjes erin. Zwarte Piet was dus bij ons aan de deur geweest. Er zat ook een gedichtje bij gericht aan Sam. In het gedicht stonden veel lieve dingen en dingen die wij eerder op het blog hadden geschreven. Dat betekent dus dat de Zwarte Piet die bij ons is geweest waarschijnlijk een bloglezer moet zijn. We hebben echt geen idee wie het is geweest, dus bij deze willen wij Zwarte Piet heel erg bedanken voor de cadeautjes en het mooie gedicht.
Lieve groetjes van ons vier.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten