woensdag 23 december 2015

Meesje weer fijn thuis

Meesje is weer lekker thuis na anderhalve week te hebben gelogeerd bij Mappa Mondo. Daar zijn wij weer heel blij mee. Maar toen hij maandagmiddag meteen weer tien doekjes vol spuugde en midden in de nacht weer geluid begon te maken, hadden we zo iets van, was hij nog maar logeren bij Mappa Mondo. Gelukkig was die gedachte van korte duur want toen we getrakteerd werden op zijn ongelooflijke lieve lach, waren we weer blij dat hij thuis was.
Gisterenavond werkte plots de saturatiemeter niet meer. Die meet het zuurstofgehalte in Mees zijn bloed en geeft alarm als dit te laag is (daarnaast wordt overigens ook de hartslag gemeten). Binnen no time werd er gisterenavond een nieuwe saturatiemeter geleverd. Een geruststellende gedachte omdat anders de nachtrust wel heel beperkt zou zijn geweest voor ons. Helaas was het een ander saturatiemeter dan normaal en we vragen ons af of deze wel goed meet. Zo heeft hij de afgelopen nacht verschillende keren een alarm gegeven omdat het gemeten zuurstofgehalte te laag was. Gelukkig komen ze morgen weer een nieuwe saturatiemeter leveren.



Zoals het er nu naar uitziet zal Meesje fijn tijdens Kerstmis thuis zijn zodat wij als gezin samen met onze families kunnen zijn. 





1 opmerking:

  1. Veel warmte en liefde spreekt uit elk wekelijks verhaal over Mees. We wensen jullie liefdevolle kerstdagen en alle goeds voor jullie gezin in 2016.
    Wil en Hannie

    BeantwoordenVerwijderen