woensdag 9 december 2015

Fijne Sinterklaas

Ondanks de drukke dagen rondom Sinterklaas heeft Meesje het goed gedaan. We konden weer lekker genieten van hem. Ook is hij er veel bij geweest. Wat hij daar precies van meepikt, weten we niet. Zaterdag was het wel heel mooi, we waren bij de familie van Koen. Mees was klaar met zijn voeding en lag alleen op de bank. Wij gingen met z'n allen eten. Ineens begon Mees heel erg te jammeren, Ellen pakte hem op en Mees werd rustig. Hij heeft de hele tijd tijdens het gourmet apetrots op de schoot van Ellen rond zitten 'kijken' van: "Zo dat is mij mooi gelukt, zit ik er mooi bij!"  Een grote kans dat hij dat besef niet heeft, maar het was wel grappig op dat moment.



Op vrijdag 4 december hebben wij Sinterklaas gevierd met z'n 4en. Ellen had als verrassing 2 Zwarte Pieten geregeld die langskwamen.


Op zondag 6 december waren de pieten langs geweest bij de ouders van Ellen. 3 dagen achter elkaar was toch wel een beetje onrustig voor Mees want toen heeft hij een epileptische aanval gehad. Maar verder heeft Meesje het geweldig gedaan en is hij goed verwend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten