woensdag 31 december 2014

Fijne Kerst samen met Mees

Gelukkig is Mees dit jaar thuis geweest tijdens kerst. Hij deed het erg goed. Helaas had hij wel weer een paar dagen en nachten wat epileptische aanvallen maar na Stesolid (kalmerend middel) heeft hij er geen meer gehad.
Vanaf afgelopen zaterdag is Mees bij Mappa Mondo en we horen daar alleen maar positief nieuws vandaan komen. Mees is een kleine week weg maar omdat hij echt wel meer gaat reageren (wel minimaal), missen we hem toch wel meer dan voorheen. Meesje komt bij Mappa Mondo niks tekort en hij zal ook echt niet in de gaten hebben dat hij niet thuis is maar het knuffelmomentje en regelmatig een kusje geven als hij in de bedbox ligt, mist vooral Ellen heel erg.
Ellen heeft ondertussen weer contact gehad met de diĆ«tiste. Omdat Mees nog steeds niet aangekomen is (al een dik jaar) en nog steeds laag in zijn ketonen zit, is zijn voeding (Ketocal) weer opgehoogd. Ook de hoeveelheid water is omhoog gegaan. Omdat Mees niet zoveel vocht/voeding tegelijk op kan nemen (meer kans op spugen) heeft hij de 70cc water er bij de laatste voeding bijgekregen (voedig van 22.00-2.00u). Deze voeding loopt via de pomp heel langzaam in dus we hopen dat hij niet gaat spugen op de hoeveelheid extra voeding.



De onderste foto hebben we gemaild gekregen
van een verpleegkundige van Mappa Mondo.

1 opmerking:

  1. Ik wens jullie een heel goed 2015. Ik hoop dat Mees het komende jaar veel goede momenten zal hebben en dat jullie als gezin een super jaar zullen hebben. Fijn dat Mees het goed heeft bij Mappa Mondo....geeft jullie ondanks het gemis ook ruimte om andere dingen te doen. Proost op het nieuwe jaar!

    BeantwoordenVerwijderen