woensdag 24 december 2014

Wordt het dan toch een Kerst met een fitte Mees?

Nadat het de afgelopen weken niet echt lekker ging met Meesje, heeft Ellen afgelopen vrijdag nog contact gehad met de dokter om te vragen of ze de Bactrimel (antibiotica) toch weer mocht ophogen omdat Mees nog steeds vol met slijm zat en hij er echt last van had (hij had de Bactrimel al een week lang verhoogd gehad maar dat had niet genoeg geholpen). 
Vanaf afgelopen zaterdag gaat Mees toch weer de goede kant uit. Hij lacht en brabbelt weer, hij spuugt minder en heeft geen zichtbare epilepsie.
Hij heeft zelfs het weekend een nachtje gelogeerd bij vrienden samen met Sam. Ook daar heeft hij zich voorbeeldig gedragen. Onze vrienden genoten volop en we kregen foto`s en filmpjes van een lachende Meesje te zien.

Vandaag zijn de haartjes van Mees geknipt door de moeder van Koen. De thuiskapster van Mees zat vol zo vlak voor de Kerst, daarom hadden we oma gevraagd. Ze vond het wel spannend maar het ging allemaal goed en Mees ziet er weer keurig uit.

We wensen iedereen fijne feestdagen en de beste wensen voor 2015 toe. Bedankt weer het afgelopen jaar voor jullie steun, lieve woorden, begrip en het lezen van onze blog. Dikke kus van Koen, Ellen, Sam en Mees.







2 opmerkingen:

  1. De beste wensen voor 2015! X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hela, goed te horen dat het weer bergopwaarts gaat met hem, hopelijk hebben jullie een mooie kerst gehad. Ik kijk uit naar ons etentje binnenkort, genoeg stof om bij te kletsen geloof ik.... Alvast een heel fijn uiteinde samen en een top 2015!!!

    BeantwoordenVerwijderen