woensdag 7 januari 2015

Klagen en kreunen

Sinds zondag is Meesje nogal klagerig. Zondagmiddag had hij hoorbaar echt ergens last van. Ook die nacht heeft hij zich een paar keer goed laten horen. De dagen daarna kreunt en klaagt hij veel en moet hij helaas ook veel spugen. Wat er aan de hand is, is moeilijk vast te stellen. Is het een buikgriepje of heeft hij ergens last van. We hopen dat hij snel weer wat beter is.
Vandaag zouden we huisbezoek krijgen van iemand van de gemeente Heusden voor uitleg over de procedure voor woningaanpassingen. Dit vooruitlopend op een verbouwing van onze woning om Meesje in de toekomst ook thuis te kunnen blijven verzorgen en verplegen. Nadat de afspraak op 11 december jl. niet doorging, ging de afspraak van vanmorgen op het laatste moment ook niet door. De ambtenaar die ons zou bezoeken, was op het laatste moment wederom verhinderd. Balen dus! We waren allebei speciaal daarvoor thuis en willen eindelijk toch graag uitleg over de procedure binnen de gemeente Heusden. Ze gaan hun best doen om op korte termijn een afspraak te maken.
Vanmiddag is Meesje samen met Koen naar een afspraak met de ergotherapeute en de fysiotherapeut van Libra geweest. Meesje krijgt eens in de twee weken fysiotherapie aan huis, maar de fysio van Libra wilde Meesje graag een keer zien omdat zij ook dan een beeld van Mees heeft als hij besproken wordt binnen Libra. Ze heeft Meesje bekeken en bewogen en Koen wat tips gegeven hoe Meesje geholpen kan worden om slijm kwijt te raken omdat hij niet kan hoesten. Ook hebben we de aanvraag die de ergo heeft opgesteld naar de gemeente Heusden doorgesproken. Zodra de eerste afspraak met de gemeente geweest is, kunnen we de aanvraag met programma van eisen indienen. Verder zijn er nog een aantal andere zaken besproken. Een goed en prettig gesprek!
Meesje met de fysio van Libra

1 opmerking:

  1. he stoere blote bink! Ga je spierballen kweken?
    Wa bende toch een lekker ventje Mezebolleke

    BeantwoordenVerwijderen