woensdag 28 januari 2015

Mees is in goede doen

Ons lieve kleine mannetje doet het goed. Het is echt genieten met Meesje.Vanmorgen lag hij trots bij Koen en Sam in bed. Sam bleef Mees maar kusjes geven en aaien en uitlokken (op een lachje). Mees brabbelde volop.
Afgelopen donderdag hebben we een eerste gesprek gehad met iemand van de gemeente over de woningaanpassing. Hiermee is de eerste aanzet gegeven voor het formele gedeelte, namelijk wat er vanuit de gemeente mogelijk is en op welk persoonlijk budget we kunnen gaan rekenen. Inmiddels hebben we ook het programma van eisen, zoals door de ergotherapeute opgesteld, aan de gemeente overhandigd. Nu is het weer even afwachten op een reactie van de gemeente.
Vandaag is iemand van Welzorg geweest om aanpassingen te doen aan de autostoel zodat Meesje wat comfortabeler kan zitten. Ook hebben we begrepen dat er binnenkort iemand komt kijken naar de nieuwe orthese (zitje in de kinderwagen) van Mees. Deze is wat krap en zeker met een jas aan. Oma gaat nu aan de slag met voetenzak. Met dit koude weer is dit wel fijn voor Meesje als hij buiten gaat wandelen met ons of een verpleegkundige.
Ook heeft Ellen vandaag contact gehad met de neuroloog van het WKZ. Ze hadden een telefonische afspraak staan. De neuroloog was erg tevreden met wat ze hoorde over de epileptische aanvallen van Mees (dat ze er op dit moment nauwelijks zijn).
Morgen gaan Mees en Ellen op bezoek bij de kinderarts in het JBZ. Dat is een gewone standaardcontrole. Even wegen en meten en bespreken hoe het gaat met Mees en kijken naar de 'gewone' medicatie (niet de anti-epileptica want daarvoor moeten we in het WKZ zijn).


Deze foto kregen wij van een verpleegkundige gemaild van Mappa Mondo. Altijd fijn om iets van Meesje te zien als hij logeren is.

1 opmerking:

  1. Neem binnenkort contact op, eerst herstellen van heftige griep.

    Loes.

    BeantwoordenVerwijderen