woensdag 29 augustus 2012

Zeelucht doet Mees goed

Woensdag 29 augustus 2012

Afgelopen zondag zijn we voor een weekje vertrokken naar Kerkwerve op Schouwen-Duiveland (Zeeland). Na de hectische maanden vinden we het erg fijn dat we een weekje lekker weg kunnen. In noodgevallen (bijvoorbeeld sonde eruit) is een verpleegkundige van de Kinderthuiszorg op afroep beschikbaar.

We hebben een erg leuk huisje en Mees lijkt zich er op zijn gemak te voelen. Hij lijkt hier wat meer ontspanning te krijgen. Wellicht komt dit doordat we zelf hier ook aardig tot rust komen of wellicht door de zeelucht of gewoon omdat Mees zich wat aan het ontwikkelen is. We hopen natuurlijk op het laatste.


Nadat Mees de afgelopen weken wat stapjes heeft gemaakt met het drinken van melk via toediening via een spuitje (opgebouwd van 0,15 ml naar wel 25 ml), heeft Ellen het gisteren aangedurfd om Mees uit de fles te laten drinken (wat de logopedist ook al had aangegeven). De hoeveelheid die hij al zuigend drinkt is niet spectaculair, maar het is een belangrijke stap richting, hopen we, normale flesvoeding.

10 opmerkingen:

  1. Wat lekker voor jullie allemaal, even eruit! Super en wat ziet Mees er goed uit op de foto's!En ook al zelf aan het drinken,moet niet gekker worden zou Ellen zelf zeggen, maar jullie mogen trots zijn op dit vechtertje.Een hele fijne week toe gewenst en een dikke knuffel van Ellen en Mirte

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een fijn stukje om te lezen. Vind die laatste foto van Mees erg mooi. Drinken uit de fles. Super! Geniet van jullie vakantie!
    Liefs en een dikke kus, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Elke dag kijken we even of er nog wat nieuws is geschreven. En dan vandaag deze foto's. Fantastisch! We gunnen jullie je vakantie van harte. Fijn dat Mees ook wat meer ontspant. En voor Sam is dit natuurlijk ook geweldig. Heel veel plezier nog.
    groetjes van Marc, Jacqueline, Ralph & Dagmar

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Geniet lekker van de vakantie, zon, zee en elkaar!

    Tjabe & Anne

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Het is jullie van harte gegund..... als gezin op vakantie! Genieten, genieten en nog eens genieten.
    Lieve groetjes !neke

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Fijne vakantie. Geniet er van.
    Paul en Mieke

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een leuke foto's en vooral de laatste van Mees die uit een fles drink is geweldig!
    Heerlijk dat jullie het fijn hebben en allemaal wat meer kunnen ontspannen!
    Geniet er van. Ik wens jullie nog veel plezier toe!
    Liefs Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat heerlijk om te lezen dat jullie allemaal zo genieten. Jullie hebben het ook zo verdiend!!! geef mees en sam maar een hele dikke kus en geniet nog even een paar dagen samen! liefs wen en jur

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Heel fijn om te lezen dat jullie van een fijne vakantie aan het genieten zijn! Veel plezier nog en tot snel! Dikke kus uit Drunen, Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hoi Koen en Ellen, fijn dat jullie toch nog zo'n leuke week hebben. Jullie hebben dit wel verdiend na al die hectische weken. Geniet er nog even van en hopelijk met nieuwe energie terug naar Drunen. Groetjes uit Besseges van Hans, Marian, Ad en Wil.

    BeantwoordenVerwijderen