woensdag 3 februari 2016

Mees aan de extra zuurstof

Helaas is Mees flink verkouden. Het is zelfs zo erg dat de alarmbellen van zijn saturatiemeter steeds afgaan (hij heeft dan te weinig zuurstof in zijn bloed). Omdat hij zo hard moet werken om aan zuurstof te komen is zijn hartslag ook een stuk hoger. Daarom hebben we besloten om hem extra zuurstof te geven. Zo is het een stuk comfortabeler voor Meesje. Gelukkig heeft hij nog geen koorts dus een longontsteking heeft hij op dit moment nog niet te pakken. Om dit te voorkomen en om hopelijk zijn verkoudheid sneller onder controle te krijgen, krijgt hij nu ook nog extra antibiotica.


De Mic-Key (maagsonde) insteek van Mees gaat er weer steeds slechter uitzien en stinken. Wat we ook proberen we krijgen het niet onder controle. Mees heeft er ook echt last van. We hoeven maar een beetje aan zijn Mic-Key te komen en hij laat merken dat hij het echt niet prettig vindt. Vandaag hebben we er foto's van gemaakt en gemaild naar het WKZ. We zijn benieuwd wat zij er aan kunnen doen. Wellicht weer een zalfje of antibioticum.





1 opmerking:

  1. Wij gebruikte Metaline gaasjes, vooral als hij niet lekker was. Daar werd de insteek heel rustig van. Mss heb je er wat aan ( gewoon via Mediq te bestellen)

    BeantwoordenVerwijderen