woensdag 10 februari 2016

Langzamerhand vooruitgang en CliniClowns

Gelukkig gaat het sinds gisteren weer beter met Meesje. Afgelopen nacht heeft hij (sinds ruim een week) geen extra zuurstof meer nodig gehad. We waren een beetje bang dat we zijn verkoudheid niet zomaar onder controle zouden krijgen (zonder ziekenhuisbezoek o.i.d.). Overdag redde Mees het steeds wel zonder extra zuurstof (hij zat dan nog wel krap in zijn saturatie en maakte een heel zwaar ademend geluid) maar in de nacht liep zijn saturatie terug zodat zijn alarm maar bleef piepen.
Zijn Mic-Key insteek ziet er nog steeds beroerd uit. Daar heeft hij ook anti-biotica voor gekregen maar dat helpt tot nu toe nog niet. Op de blog van vorige week kregen we de tip voor metalinegaasjes, echter hebben we die al meermaals gebruikt en wil dat helaas niet helpen. Maar toch bedankt voor het meedenken.


Mees is weer logeren bij Mappa Mondo. Daar kwamen de CliniClowns langs. Mees kan daar altijd erg van genieten. Moon (CliniClown) neemt hem altijd even apart zodat hij niet overprikkeld wordt door alle geluiden om hem heen. Zo hebben ze echt even tijd en aandacht voor hem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten