woensdag 26 november 2014

Goede tijden, slechte tijden

Meesje heeft het de afgelopen dagen wat moeilijk. Afgelopen maandag was een dag met heel veel epileptische aanvallen. Zoals de laatste tijd gingen deze gepaard met forse saturatiedalingen (zuurstofgehalte bloed). Meesje komt er gelukkig weer snel uit en valt dan over het algemeen in slaap. De aanvallen zijn best wel vermoeiend voor hem, of hij er verder onder lijdt, is moeilijk vast te stellen. Goed zal het voor hem in ieder geval niet zijn. Uiteindelijk hebben we hem maandagavond een kalmerend middel (Diazepam) gegeven, waarna hij rustig is gaan slapen.
Ook komt hij zelf niet meer tot ontlasting. De laatste weken ging dit juist goed. Wellicht dat dit te maken heeft met de verhoogde epileptische activiteit.
Vandaag is het weer een dag van veel spugen. Zijn voeding is er bij iedere voeding voor een deel weer uitgekomen. Waar dit nu door veroorzaakt wordt is niet duidelijk. Wellicht is hij, net als ieder ander kind kan overkomen, gewoon niet fit. We hopen dat het morgen weer over is, want het manneke is vandaag echt een beetje zielig.
De afgelopen week heeft Meesje ook een paar keer zijn schoen (of liever gezegd slof) mogen zetten en uiteraard heeft het brave manneke iedere keer weer iets gekregen van Sinterklaas!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten