woensdag 19 november 2014

Genieten

Afgelopen week hebben we een erg goede Mees in huis gehad. Hij was alert, wakker, vrolijk, ontspannen en uiteraard heel erg lief. Zou Mees weten dat Sinterklaas in het land is? Maar eigenlijk kan onze lieve Mees ook niks verkeerds, vervelends of stouts doen. Wat hebben wij genoten van het mannetje. Hij was zelfs zo goed dat hij mee is gegaan (helemaal in stijl) naar de intocht van Sinterklaas. Wat een gezellige herrie was het daar. Bij Mees is het natuurlijk altijd afwachten hoe hij daarop gaat reageren. Gelukkig heeft hij geen aanvallen gehad achteraf. Hij vond het ook echt prima met die muziek en vele mensen om zich heen. Hij zag er zo ontspannen uit (dus ook heel normaal en goed) dat verschillende lieve pieten hem wat pepernoten wilden geven. Dat kon natuurlijk niet, had Sam weer even extra geluk ;-). Mees is natuurlijk met verschillende pieten en de Sint op de foto geweest want dat zijn weer die mooie plaatjes voor het fotoboek.


Vanmorgen vroeg toen Sam wakker werd, mocht hij bij ons in bed komen liggen. Op dat moment, het is net of Meesje dat in de gaten had, begon Mees van die mooie lieve geluidjes te maken. Net of hij wilde zeggen: "Hé, jullie moeten mij niet vergeten, ik wil er ook bij!" Dus leggen wij Mees ook bij ons in bed. Hij ligt er dan ogenschijnlijk trots en blij tussenin. We weten niet of hij daar iets van meekrijgt of er iets van merkt maar als je dat koppie ziet dan smelt je.

Lieve Mees, je brengt heel wat extra werk, zorgen en stress met je mee maar dat hebben wij voor je over. We zouden je voor geen goud willen en kunnen missen.

1 opmerking:

  1. Geëmotioneerd lees ik dit stukje op de blog van Mees. Wat een trotse ouders! Genieten van de "kleine" dingen, die eigenlijk heel groot zijn.

    BeantwoordenVerwijderen