woensdag 15 januari 2014

Meesje steeds luidruchtiger!

De afgelopen week is het goed gegaan met Mees. Hij lijkt het RS-virus heel goed overwonnen te hebben. Ook spuugt hij veel minder dan voorheen. Of dit een fase is of dat het spugen echt minder wordt, is afwachten.
Meesje lijkt zich steeds meer bewust van zijn omgeving. Hij focust zich op allerlei geluiden die hij hoort door zijn ogen en hoofd er naartoe te draaien. Daarnaast laat hij zichzelf ook regelmatig goed horen. Hij brabbelt erop los af en toe en soms erg luid. Of hij dan thuis is of in zijn kinderwagen ergens in Drunen rondgereden wordt, maakt hem dan uiteraard niets uit.
Kortom een lekker weekje voor het manneke!
Komende vrijdag heeft Koen een telefonische afspraak met de klinisch geneticus van het WKZ in Utrecht. Waarover de afspraak gaat is niet bekend, maar mogelijk zijn ze wat verder gevorderd met het DNA-onderzoek. We zijn uiteraard erg nieuwsgierig, maar verwachten er vooralsnog niet teveel van.



1 opmerking:

  1. Ik had al een keer eerder een reactie achter gelaten en lees elke week trouw mee. Wat ontzettend fijn om te lezen dat het steeds beter met hem gaat!! En leuk dat hij zo'n kletskous is.
    Ik weet hoe jullie je voelen en weet ook hoe ontzettend blij je bent als alles even rustig is en je kindje tevreden is. Geniet ervan!!

    BeantwoordenVerwijderen