woensdag 8 januari 2014

Een lekker weekje

Mees heeft het de afgelopen week goed gedaan.
We hebben hem vorige week donderdag opgehaald uit het ziekenhuis. Zijn koorts was weg en hij was goed wakker. Ook had hij geen extra zuurstof meer nodig en kon hij weer rechtop zitten zonder te dippen in zijn saturatie. Hij had nog wel last van slijm maar dat is goed te handelen thuis.
 

Langzamerhand gaat Mees ook weer steeds meer brabbelen. Waarschijnlijk voelt hij zich ook stukken beter. Buiten in de kinderwagen is hij helemaal in zijn element. Hij beweegt met zijn hoofdje al kanten op en laat zich goed horen. Fijn dat we weer met hem naar buiten kunnen.
Ook zijn groentehapjes durven we weer te geven. Toen hij zo'n last van slijm had, hebben we dit even een stop gezet. Niet dat hij dan veel eet, maar hij is wel goed bezig om het hapje weer snel naar buiten te werken want hij vindt er helemaal niks aan. Al oefent hij maar 3 of 4 hapjes, Mees is dan toch mooi weer aan het oefenen geweest met zijn mondmotoriek. Soms slikt hij per ongeluk iets door en dan trekt hij een heel vies gezicht.


Sam helemaal blij dat Mees weer uit het ziekenhuis was.
Hij kon niet ophouden met knuffelen en kusjes geven.
 
Vandaag is Ellen met Meesje naar de voetreflextherapeute geweest die helemaal had uitgezocht hoe Meesje het beste gemasseerd kan worden. Ellen heeft nu instructies gehad hoe ze zijn voetjes en beentjes kan masseren. De volgende keren komt de rest aan bod. Meesje vond het erg fijn, zijn hartslag was erg laag voor zijn doen en de saturatie ging zelfs naar 100%!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten