woensdag 5 juni 2013

Wat frustratie en bijna jarig

Mees heeft de afgelopen week een redelijk goede week gehad. Wel heeft hij een nacht wat krap in zijn zuurstof gezeten, dus wellicht zit er toch iets in de weg. Sinds de vorige week zijn er verder geen ontwikkelingen m.b.t. de verwijzing naar Kempenhaeghe. Het kost schijnbaar veel tijd bij het WKZ om een dik medisch dossier om te vormen tot een verwijzing.
Vandaag is er ook een pittige mail richting de afdeling WMO (verantwoordelijk voor de voorzieningen) van de gemeente Heusden gegaan waarin we onze frustratie hebben geuit m.b.t. de trage procedure voor de fietsvoorziening (bakfiets) voor Mees. Eind maart is de aanvraag ingediend en nu heeft de gemeente een externe adviseur ingehuurd om "het ei te leggen", dit terwijl ze de toestand van Mees na een huisbezoek in februari al lang kennen. Nee, een extern adviseur moet dit huisbezoek nog eens overdoen.... We hebben aangegeven dat de doorlooptijd zo wel heel lang wordt en dat het erop begint te lijken dat we richting voorjaar 2014 pas kunnen genieten van een fietstocht met Mees. Een bakfiets is immers in het najaar en winter geen optie voor Mees gezien zijn kwetsbare gezondheid. Als dit een opmaat is voor de aanvraag van toekomstige voorzieningen, dan kunnen we onze borst de komende jaren nat maken.
Maar los van het bovenstaande kan Mees nu met het goede weer wat meer naar buiten. Vandaag heeft Ellen samen met Mees eindelijk zijn kinderwagen op kunnen halen. Nu hoeft hij niet meer krap in de oude kinderwagen te liggen.
A.s. vrijdag 7 juni wordt Mees 1 jaar. We gaan hier uiteraard met de familie aandacht aan geven.
 
Lekker in de Drunense Duinen
(Nee, Koen is niet kaal, maar zijn haar is in camouflagekleur t.o.v. de achtergrond)
  
Mees in zijn nieuwe kinderwagen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten