woensdag 29 mei 2013

Verwijzing Kempenhaeghe

Afgelopen donderdag heeft Ellen de diëtiste van Kempenhaeghe gesproken. Het was een heel fijn gesprek. Zij nam alle tijd van de wereld en heeft ons ook echt goed geholpen en dat terwijl de verwijzing vanuit het WKZ nog niet eens binnen is. Zij heeft ons tips gegeven en voeding voor ons besteld (de Ketogene voeding was bijna op en aangezien onze eigen diëtiste op vakantie was, was dat wel heel fijn).

Eergisteren heeft Ellen contact gehad met de neuroloog van het WKZ. Ellen wilde maar één ding bereiken en dat was dat de verwijzing naar Kempenhaeghe zo snel mogelijk de deur uit was. De neuroloog vertelde dat het heel veel werk was en dat ze er druk mee bezig was. We zijn benieuwd wanneer we een telefoontje van Kempenhaeghe krijgen.
Vandaag hebben we doorgekregen dat we volgende week woensdag de nieuwe aangepaste kinderwagen op kunnen komen halen. Eindelijk! Nu nog goed wandelweer!


Foto links: Verven in bad. Wat hadden we een lol en natuurlijk moest Meesje er ook aan geloven.
Foto rechts: Helemaal uitgeteld lagen de mannen op de bank.

1 opmerking:

  1. ohh wat schattig die "sleeping beauty's"! Gelukkig dat kempenhaege een fijne start maakt met jullie. Dat geeft vertrouwen. Als WKZ nou eens als de sodemieter opschiet (in dit computertijdperk waarin met een paar klikjes een heel dossier overgezet kan worden) dan kan Mezebolleke ook verder geholpen worden. Wandelweertje is geregeld;))

    BeantwoordenVerwijderen