woensdag 12 juni 2013

Meesje 1 jaar!

Afgelopen vrijdag was het zover. Meesje werd 1 jaar! Wat zijn wij trots op ons manneke. Zo'n elf maanden geleden hadden we nooit durven hopen dat we samen met Meesje zijn eerste verjaardag zouden mogen vieren. Maar ons dapper ventje vecht zich tot nu toe overal doorheen.  



Aankomende dinsdag hebben wij vier afspraken staan in het WKZ in Utrecht. Eerst naar de oogarts, vervolgens naar de metabool-/kinderarts, dan naar de diëtiste en als laatste naar de neuroloog. We zijn benieuwd wat we daar te horen krijgen.

Foto links: Meesje kreeg ook een taartje. Hij mocht er met zijn handen inslaan. Daarna mocht hij van het slagroom proeven. Hij zat echt te smullen daarvan. Dat was een mooi gezicht.
Foto rechts: Mees met zijn nieuwe pet.

Met alle ups en downs het afgelopen jaar zijn we, naast uiteraard onze familie en vrienden, ook onze lieve collega's en buurtgenoten erg dankbaar. Wat een fijne omgeving om hier te mogen werken en wonen. Wat een lieve en meelevende mensen. Ook daar hebben we het erg mee getroffen. Ook de verpleegkundigen van de Kinderthuiszorg en de verpleegkundigen, vrijwilligers, stagiaires en andere medewerkers van Mappa Mondo zijn we erg dankbaar voor alle zorg en liefde die ze aan Mees geven. Dat mag een keer gezegd worden!

3 opmerkingen:

  1. Vanuit la douce F.
    Wij houden van:
    - ons Ellen;
    - onze Koen;
    - onze Sam en
    - onze MEES!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beste Ellen, Koen, Sam en Mees,

    Van harte proficiat alsnog met de 1e verjaardag van Mees!!
    Een bewogen jaar wat wij elke woensdag nog altijd volgen via jullie blog.
    Duidelijk is met hoeveel liefde Mees is omringd. Wat ontzettend fijn moet dit
    voor hem zijn.
    Groeten van Pim, Sam, Dennis en Nicolle

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Beste Koen en Ellen,

    Nog van harte gefeliciteerd met jullie Mees. Ik hou de site regelmatig bij!

    Groetjes Annelies (JBZ, kinderafdeling)

    BeantwoordenVerwijderen