woensdag 6 maart 2013

Weinig nieuws

Veel nieuws valt er niet te vertellen over de afgelopen week (maar omdat de meesten weten dat we op woensdag iets op onze blog zetten en dat we ondertussen veel trouwe belangstellende lezers hebben, hebben we toch weer iets geplaatst vandaag). Het is hier nog steeds hetzelfde. De Salaamkrampen laat hij nog steeds zien, Mees spuugt soms nog en heeft nog steeds moeite met zijn ontlasting.

Ja daar is hij dan. Mees wakker en lachend op de foto! 

Wel genieten we (zoals velen) van het mooie weer. We durven nu sneller naar buiten met Mees en hij vindt dat zichtbaar heel fijn. Hij is dan echt gericht op alle geluidjes om zich heen en is dan volop aan het 'rondkijken'. Dat zijn gehoor het goed doet, is dan meteen duidelijk.

's Morgensvroeg in bed.

Vandaag is er iemand langs geweest van de gemeente voor de aanvraag van een badje en een kinderwagen. Mees is nu voor onze eigen kinderwagen en badje bijna te groot en dit soort voorzieningen moeten aangevraagd worden via de gemeente. De aanvraag is nu in gang gezet zodat we over een aantal weken een keuze kunnen gaan maken.

2 opmerkingen:

  1. He...zie die Mees helder rondkijken en duidelijk genieten van z'n bad. Lekker ontspannen snuitje dat geniet van de dingen, fijn om te zien. Niks mis met z'n oren is goed te merken als hij geniet van verhaaltjes, geklets van broerlief en alle liefbetuigingen van ieder om hem heen. Mezebolleke; hopelijk komt de lente snel terug en kun je veel naar buiten, luisteren naar alle andere mooie geluiden buiten (en wij met jou mee:)))

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lieve Ellen en Koen,

    Ik ben ook een van de trouwe lezers iedere week. Jij,Ellen, hebt bij mij altijd nog een "speciaal" plekje!! Ik vind het voor jullie erg fijn dat Mees lekker bij jullie thuis is en dat het goed gaat. Op de foto's is goed te zien dat Meesje groeit als kool! Hele mooie foto's samen met jullie en zijn "grote"broer.
    Een gezin om trots op te zijn. Geniet van elkaar. En Ellen, als ik een pet op zou hebben dan doe ik hem bij deze voor jullie af.
    Heel veel liefs en een dikke kus, Marielle van Herpen.(Moeder Yannick!!)

    BeantwoordenVerwijderen