woensdag 27 maart 2013

Mees weer wat beter

Mees heeft sinds afgelopen donderdag nog maar nauwelijks extra zuurstof nodig gehad. Gelukkig heeft de longontsteking zich niet doorgezet. Wel spuugt Mees op dit moment erg veel. Vanuit ogenschijnlijk rustig toestand kan hij zo maar gaan spugen. Of dit nu te maken heeft met zijn epilepsie of iets anders is ons niet duidelijk. Het is voor het manneke in ieder geval niet fijn.
Gisteren zijn de ergotherapeute en de voorzieningenadviseur van Welzorg bij ons op huisbezoek geweest. Ze kwamen kijken of Mees in een door hen uitgezocht badje past en ook werd gekeken of Mees in de nieuwe kinderwagen past. Zowel in het bad als in de kinderwagen lijkt het of Mees comfortabel kan liggen. Welzorg gaat nu richting de gemeente Heusden een offerte uitbrengen, waarna, na opdracht van de gemeente, Welzorg de zaken verder af kan handelen. Als het meezit hebben we over anderhalve maand een bad en een kinderwagen voor Mees. Veel langer moet het niet gaan duren omdat Mees nu al bijna niet meer in het babybadje en de huidige kinderwagen past.

2 opmerkingen:

  1. Wat zijn jullie toch geweldige zorgzame ouders voor die lieve kleine Mees. Petje af voor jullie!

    Hans en Marian

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie foto's van jullie lieve ventje. Fijn dat de zuurstof niet meer nodig is, nu nog minder spugen. Als het zonnetje schijnt, kan mees samen met lieke wandelen in zijn mooie kinderwagen. x Linda, Jorn en lieke

    BeantwoordenVerwijderen