woensdag 20 maart 2013

Meesje heeft toch weer extra zuurstof nodig

Afgelopen week is heel wisselend geweest. Vorige week donderdag en vrijdag had Mees koorts. We hadden het idee dat dat wel eens zou kunnen komen doordat hij tandjes krijgt.
Van zaterdagavond tot en met zondagmiddag heeft Mees bij Mappa Mondo mogen logeren. Papa kon zich daarmee helemaal richten op de Drunense Duinen Loop en mama kon daardoor met Sam papa aanmoedigen. Mees had het weer erg goed gedaan bij Mappa Mondo.
Vanaf zondagnacht gaat het wat minder met Meesje. Hij heeft sinds die nacht koorts en extra zuurstof nodig ook heeft hij veel last van slijm waardoor hij weer begon met persen. De huisarts heeft een ooronsteking geconstateerd en mogelijk een longontsteking. Mogelijk moet Mees daarom donderdag of vrijdag naar het JBZ voor longfoto's. Sinds gisteren is overigens zijn extra zuurstofbehoefte wat minder geworden en zijn koorts nagenoeg weg. Hij krijgt nog wel continu extra zuurstof, maar dan een standje lager.
Inmiddels is er al wel contact geweest met het WKZ. Er blijkt daar een zorgconsulente te zijn, waar we niet van het bestaan op de hoogte waren. Zij gaat nu de vragen die wij hebben voorleggen aan de specialisten.
Ook met kinderarts Van Steenbergen van het JBZ hebben we inmiddels contact gehad. Voor algemene zaken (zoals nu voor de mogelijke longonsteking) is zij onze contactpersoon.
Er wordt wel eens aan ons gevraagd of er vrienden/mensen zijn die nu in één keer anders doen naar ons of waarvan je kan zeggen dat je van sommigen iets meer had verwacht qua vriendschap. Wij kunnen echter volmondig zeggen dat wij erg blij zijn met onze vriendchappen. Sommige mensen zijn juist meer betrokken bij ons omdat ze ons overal mee willen helpen. Echt super fijn. En dan hebben we natuurlijk nog onze familie en goede vrienden die we voor geen goud willen missen en die altijd voor ons klaarstaan.



1 opmerking:

  1. dat geeft tenminste rust als de lijntjes duidelijk zijn en je niet zelf van "het kastje naar de muur"hoeft te gaan.Hopelijk snel weer een fitte Mees, want ziek zijn kost echt veel energie voor de kleine man.
    Heerlijk toch dat jullie zoveel lieve mensen om je heen hebben die blijven komen/vragen en steunen! Meer dan verdiend, jullie zijn zelf ook zo!Mezebolleke mag nu gaan genieten van de Lente;extra steuntje van moeder natuur.

    BeantwoordenVerwijderen