woensdag 26 december 2012

Vrij rustig en stabiel

Woensdag 26 december 2012

De afgelopen week is het redelijk goed gegaan met Mees. Ondanks dat hij nog regelmatig de epileptische Salaamkrampen laat zien en af en toe nog een mondje spuugt, komt hij de dagen en nachten redelijk rustig door. De kinderthuiszorg ondersteunt ons hier goed in.
Afgelopen vrijdag heeft Mees weer een EEG van zijn hersentjes gehad. Helaas was daar nog geen verbetering op zichtbaar. Wij hadden dit ook niet echt verwacht, maar uiteraard wel een beetje gehoopt. Voorlopig krijgt Mees nog steeds dezelfde medicijnen omdat de neuroloog nog even wil aankijken of deze medicijnen toch gaan werken en ook omdat er nog maar weinig mogelijkheden over zijn.
Morgenavond (donderdag) gaan we kijken bij het Mappa Mondo-huis in Waalre. Mees moet nog wel op 9 januari geïndiceerd worden, maar de verwachting is dat dit wel goed gaat komen. We zijn erg benieuwd hoe dit logeerhuis eruit ziet.
De afgelopen dagen is het rondom Mees wat drukker geweest met alle kerstactiviteiten. We merken wel dat deze drukte hem wat extra prikkelt en hij daardoor sneller Salaamkrampen krijgt. Vanmiddag heeft Mees het wel lekker rustig gehad. De kinderthuiszorg hadden we voor de middag kunnen regelen, zodat we zelf de Kangoeroeloop in Vught hebben kunnen lopen.
Mees heeft lol in zijn slaap

Geen opmerkingen:

Een reactie posten