woensdag 17 oktober 2012

Weinig nieuws

Woensdag 17 oktober 2012

De afgelopen week is weinig veranderd in de situatie van Mees. Afgelopen maandag heeft hij weer een nieuwe EEG gehad. Helaas is hier geen verandering op zichtbaar, het beeld dat de EEG laat zien is nog steeds aardig verstoord. Ook laat hij nu weer meer salaamkrampen zien. De neuroloog heeft besloten de prednison af te bouwen en over te stappen op een ander medicijn om de salaamkrampen onder controle te krijgen. We hebben begrepen dat er meerdere behandelmogelijkheden zijn, maar dat niet gezegd kan worden of het aan zal slaan.
De spierverslappers die Mees sinds vorige week krijgt, lijken een goede uitwerking op hem te hebben. Hij toont wat meer rust en oogt wat meer ontspannen. Daardooor perst hij ook minder en houdt hij ook meer voeding binnen. Gelukkig komt Mees nu ook weer wat aan i.p.v alleen maar af te vallen.
Het afgelopen weekend hebben we een heerlijk weekend doorgebracht in het Sauerland met de familie van Ellen. Het was heerlijk om zoveel aandacht aan Sam te kunnen besteden. Ook Mees heeft in het weekend voldoende bezoek gehad, zodat wij hebben kunnen genieten van het weekend. We hebben gemerkt dat we dit toch af en toe nodig hebben.

3 opmerkingen:

  1. Goed om te lezen dat jullie het fijn hebben gehad in Sauerland. Hopelijk krijgen ze met de nieuwe medicatie de salaamkrampen onder controle en kan Mees stappen gaan maken in zijn ontwikkeling. Trouwens weer een mooie foto van julie Mees. Groetjes en liefs Ingrid x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mees is een super mooi mannetje. Geniet van je weekenden voor Mees wordt goed gezorgd, jullie doen het gewoon goed, een ontspannen weekend hoort daar ook bij. FIJN DAT JULLIE HET GOED HEBBEN GEHAD.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi allemaal, we hoorden dat Mees afgelopen week gelachen heeft! Dit zijn de opstekers!Volhouden hoor..... groetjes Ineke

    BeantwoordenVerwijderen