woensdag 2 november 2016

Benauwde dagen

Vorige week is het er helemaal bij ingeschoten om te schrijven op de blog. We hadden de verjaardag van Sam en zijn het vervolgens vergeten. Er was dus niks met Meesje aan de hand (wat sommigen van onze trouwe lezers dachten).


Ellen op bezoek bij Mappa Mondo toen Mees ruim ander halve week daar aan het logeren was.

Onze lieve kleine Meesje heeft het wel al een weekje erg benauwd. hij heeft heel veel last van slijm en dipt regelmatig in zijn saturatie (zuurstofgehalte in zijn bloed). Om te voorkomen dat zijn saturatiemeter 's nachts bij zo'n dip iedere keer alarm geeft, heeft hij de afgelopen nachten extra zuurstof gehad. Zo hoeft Mees niet zo hard te werken en  slaapt Mees rustiger door en wij uiteraard ook. Vandaag lijkt het wel alweer wat beter te gaan.
Een aantal weken geleden hebben we geschreven over een interview die we met het weekblad Vriendin hebben gehad. Het idee was dat deze reportage in november geplaatst zou worden, maar enkele dagen geleden hebben we doorgekregen dat dit januari gaat worden. Het belooft een mooie reportage te worden, alleen moeten we (en ook degene die het graag willen gaan lezen) wat geduld hebben.
Vanavond hebben we een interview gehad met Weekblad De Scherper (weekblad voor de gemeente Heusden waar Drunen en Vlijmen onder vallen) over Mees en Stichting Meesterkind. Volgende week zal dit interview in het weekblad gaan verschijnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten