woensdag 21 september 2016

Beetje op en af en een erg leuke middag bij de aaihonden

De afgelopen week gaat het met Meesje een beetje op en af. Regelmatig terugkerende epileptische aanvallen worden afgewisseld met erg goede dagen. Na een epileptische aanval is Meesje een aantal uren erg afwezig en slaperig. Op zijn goede dagen ziet hij er gewoon goed uit, "kijkt" helder uit zijn ogen en laat regelmatig geluidjes horen. 
Afgelopen zaterdagmiddag hebben we met het hele gezin een erg leuke middag gehad bij VVH in Valkenswaard. Via Mappa Mondo waren we uitgenodigd voor de open dag van deze hondenvereniging. Naast de aaihonden, waar Meesje al regelmatig bij Mappa Mondo mee geknuffeld en relaxt heeft, waren de honden daar met nog veel meer activiteiten bezig. Honden die razendsnel een hindernisparcours af konden leggen (Agility), honden die een soort dressuur deden met het baasje, honden die konden voetballen met hele grote ballen, kortom honden in alle soorten en maten. Wij werden daar allerhartelijkst ontvangen met koffie/thee en gebak, Sam met een suikerspin en popcorn en nog allerlei andere lekkere dingen. Sam heeft zich geweldig vermaakt die middag met de honden en hun baasjes, Mees heeft genoten en relaxt met de aaihonden en dus hebben wij ook een erg leuke middag gehad. Zo fijn om een keer iets met je hele gezin te doen :-).
Verder verloopt de verbouwing in een lekker tempo. De buitenmuren worden momenteel opgemetseld. We moeten nu zelf nog keuzes gaan maken voor de inrichting. Volgende week wat foto's van de verbouwing.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten