woensdag 28 september 2016

Aardig verkouden en de verbouwing vordert gestaag

Nadat Meesje de vorige week op en af last had van epileptische aanvallen, is het deze week een verkoudheid die hem dwars zit. Doordat hij het niet echt weg kan hoesten, hoopt de slijm zich op en heeft hij het regelmatig flink benauwd. Mees is op die momenten erg oncomfortabel. Bijkomend nadeel is dat hij ons daarmee 's nachts wakker houdt. Hopelijk gaat dit weer snel over.
Vandaag bij het kindercentrum De Elzengaard leek het al wat beter te gaan.

Mees prinsheerlijk aan zijn voeding bij kindercentrum De Elzengaard

Zoals vorige week aangegeven vordert de verbouwing gestaag. Het is erg leuk om iedere dag weer de vorderingen te zien. Vandaag zijn ze druk bezig geweest met het verwijderen van het oude dak van de garage en het opbrengen van een nieuw dak op de totale ruimte. Deze week komen als het goed is ook de kozijnen. Daarnaast moeten we zelf nog allerlei dingen regelen voor de afwerking (vloeren, badkamertegels uitkiezen, enz.). 
Mees gaat een erg ruime slaapkamer en badkamer krijgen. Deze ruime opzet is noodzakelijk om straks goed met een tillift door de ruimtes te kunnen rijden.


1 opmerking:

  1. Dag lieve Mees, wat krijg jij een mooi plekje thuis! Wat balen dat je verkouden bent en het slijm je zo in de weg zit. Hopelijk zien we je snel weer bij Mappa Mondo. Veel liefs, Mama van Thijmen

    BeantwoordenVerwijderen