woensdag 5 augustus 2015

Mees ook op vakantie

Terwijl wij op vakantie zijn in Spanje, mag Mees een paar weken gaan logeren bij Mappa Mondo. De eerste week had hij twee dagen veel epileptische aanvallen die ze niet onder controle kregen. Uiteindelijk werden de aanvallen weer minder. Het komt de laatste tijd vaker voor dat we een reeks aanvallen niet onder controle krijgen. Misschien moet de dosering anti-epileptica omhoog omdat hij een paar kilo is aangekomen? Binnenkort hebben we een afspraak staan met onze neuroloog, dan zullen we het haar vragen.
Verder doet hij het erg goed. De ouders van Ellen staan elk jaar tijdens onze vakantie op een camping vlak in de buurt van Mappa Mondo Waalre en die gaan bijna elke dag langs en met Mees wandelen zodat wij steeds mooie foto's en filmpjes krijgen van Mees. 
Meesje heeft zo elke dag bezoek. Ook de ouders van Koen, een paar collega's (vriendinnen van Ellen) en iemand van de thuiszorg zijn langs geweest. Super fijn dat men dat wil doen voor ons. Niet dat het echt nodig is want ze zorgen daar geweldig voor Mees maar het is gewoon fijn om iets van Mees te zien en horen als je zolang zonder elkaar bent. 
Één was Ellen erg geschrokken. Koen werd gebeld door een anoniem nummer, Ellen was te laat met opnemen, zij keek op haar mobiel en zag dat er ook gebeld was door een anoniem nummer. Meteen belde Ellen met Mappa Mondo, (want het voorval van 2 jaar geleden zit nog goed in herinnering bij Ellen, toen Mees bijna gestikt was en wij de telefoon niet gehoord hadden) gelukkig kreeg ze meteen te horen dat zij niet gebeld hadden. 
Mappa Mondo zorgt ervoor dat wij even een paar weken kunnen bijtanken en relaxen op vakantie. Je weet dat Meesje het daar erg goed heeft en niks te kort komt. Je kan ze altijd bellen als je wilt weten hoe het met hem gaat of voor iets anders. Heerlijk toch!

Deze prachtige foto kreeg Ellen geappt van een collega/vriendin die langs was geweest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten