woensdag 29 april 2015

Wat een heerlijk mannetje

Onze lieve kleine Mees gaat een weekje logeren bij Mappa Mondo. Ondanks dat we weten dat hij daar heel goed verzorgd wordt en niks te kort komt, gaan we hem heel erg missen. Het is gewoon een lekker knuffeljong. Vooral Ellen heeft er dit keer heel veel moeite mee. Maar het is wel heel goed om even een week voor jezelf te kiezen. Geen zorgen, je hoeft geen rekening te houden met tijden en je kan gaan en staan waar en wanneer je wilt. Maar toch knaagt het. Je gaat je steeds meer hechten aan het lieve kleine mannetje. Ook geeft Mees hele goede dingen aan ons. Eén heel groot voordeel wat Meesje met zich meebrengt is RUST. Ellen gaat gerust uren met Mees op schoot zitten. Dat is iets wat ze zonder Mees niet makkelijk zou doen. Je ziet die twee dan ook echt genieten.





Afgelopen Koningsdag mocht Mees ook mee op pad. We liepen mee met een optocht. Alle fietsen, kinderwagens, enz. waren versierd. Zo ook de wagen van Mees. Hij leek te genieten van de muziek van de fanfare. Ook op het terras zat hij rustig om zich heen te 'kijken'. Thuis kreeg hij helaas wel weer een epileptische aanval. Misschien teveel prikkels gehad? 


Mees heeft afgelopen week wel heel veel last gehad van slijm. Na een paar dagen goed gespoten te hebben met zijn neusspray, lijkt het beter met hem te gaan. Hopelijk zet dat zo door.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten