woensdag 13 mei 2015

Oorpijn

Vanwege de slechte internetverbinding op vakantie vorige week, hebben we de blog vorige week niet bij kunnen werken.

Afgelopen week heeft Mees gelogeerd bij Mappa Mondo. Hij heeft het daar heel erg goed gedaan. Dat maakt het voor ons natuurlijk erg fijn als je dat hoort en niet bij hem kan zijn. Daardoor hebben wij extra kunnen genieten in Zuid-Frankrijk.
Het leuke is dat Mees alles gewoon mee mag doen bij Mappa Mondo. Zo ook het bodyverven. Super tof dat ze de moeite nemen om dat met hem te doen.
De moeder en vader van Ellen zijn ook een keer daar op bezoek geweest. Oma begon bij binnenkomst tegen Mees te praten en over zijn neusje te kriebelen en toen werd ze getrakteerd op een grote glimlach. Zou hij haar herkennen?? Oma werd er in ieder geval wel een beetje emotioneel van. Ook de mensen van Mappa Mondo vertelden 's avonds toen wij belden dat ze het een erg mooi moment vonden en er kippenvel van kregen. Een bijzonder moment was het.

Vandaag toen de verpleegkundige de oortjes van Mees aan het afdrogen was, kreeg Mees een pijnscheut die werd gevolgd door een flinke epileptische aanval. Dat verklaart waarschijnlijk meteen zijn andere aanvallen van de dag en nacht daarvoor. Heeft hij last van zijn oortjes? Dat zou zomaar kunnen dus. Even in de gaten houden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten