woensdag 22 april 2015

Lachebekje

Meesje doet het op dit moment erg goed. Hij lacht veel en zit goed in zijn vel. Ook brabbelt hij er regelmatig op los. Dat is zo lief en gezellig. Alles wat bij Sam heel erg gewoon is, is bij Meesje natuurlijk bijzonder en daar kunnen wij dan weer extra van genieten.
Sinds vorige week vrijdag heeft Mees in zijn kamer een groot bed staan die je kan verstellen in hoogte. Dat is fijn omdat hij steeds zwaarder wordt. Als je hem dan op moest tillen (zijn oude bedje is erg laag) was dat niet fijn voor de rug. 


We hebben de voedingstijden van Mees aangepast. Dat hebben we gedaan zodat hij 's nachts niet meer aan de voeding zit zodat wij niet uit bed hoeven om de voedingspomp van Mees uit te zetten. Het nadeel is dan wel dat hij meer voedingsmomenten op de dag heeft waarin we weinig kunnen ondernemen. (Mees heeft 4 voedingen per dag en is daar per voeding anderhalf uur mee bezig + daarna nog een half uurtje rust om de voeding te laten zakken). We moeten nu gaan kijken wat voor Meesje en voor ons het prettigste is.
Mees zijn nieuwe hoog-laag bed (zoek Meesje)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten