woensdag 6 augustus 2014

Terug van weggeweest!

Daar zijn we dan weer. We mochten drie heerlijke weken vakantie vieren in Frankrijk. Daar waar we vorig jaar onverwachts eerder naar huis moesten omdat het toen heel slecht ging met Mees, was daar nu helemaal geen sprake van. Mees deed het drie weken lang geweldig bij Mappa Mondo. 
We belden elke avond en vaak ook in de ochtend naar Mappa Mondo om te vragen hoe het met Meesje ging. Steeds namen ze uitgebreid de tijd om ons te vertellen hoe de dagen/nachten waren gegaan. Onze vakantie werd mede dankzij Mappa Mondo en opa en oma die elke dag langs gingen (ze appten elke dag mooie foto's en filmpjes naar ons waarop we zagen hoe het met Mees ging) en Meesje die het super deed, erg fijn en ontspannen.
  



             Meesje tijdens het wandelen met opa en oma.                   


 Hoe gekker hoe beter voor Mees. Lol dat hij had. 

Mees is ondertussen begonnen met de onderhoudsdosering van een soort Stesolid (Clobazam). We moeten nu opletten of hij niet suffer gaat worden anders wordt het medicijn stopgezet (de neuroloog en wij vinden het namelijk erg jammer als de allertheid en het lachen en het geluidjes maken weer verdwijnen door dit medicijn). Ze willen kijken of ze met dit medicijn de aanvallen die hij nog regelmatig heeft beter onder controle kunnen krijgen.


Mees in de speeltuin. 
Koen had daar even een ligschommel opgehangen.
Hij genoot volop.


 Gisteren lekker samen in het zwembad.
Even afkoelen is heel fijn voor Mees 
want hij heeft het erg snel warm.

1 opmerking: