donderdag 14 augustus 2014

Extra blogbericht op donderdag; helaas een ziekenhuisopname

Gisterenavond en vannacht heeft Mees heel veel epileptische aanvallen gehad. We kregen ze niet onder controle met Stesolid. Elk uur ging de saturatiemeter af met verschillende keer een flinke dip. Vanmorgen hing Ellen al om half 9 met de neuroloog van het WKZ aan de telefoon. Zij adviseerde om naar Utrecht te komen. Eerst even oppas voor Sam regelen, alle spullen pakken en op weg naar Utrecht. De rit ging gelukkig goed.  
Toen we daar aankwamen werd alles snel in gang gezet. Zijn bloed en urine werden afgenomen en onderzocht om te kijken of er ergens een virus zit. Want misschien is er een onderliggend probleem wat Mees op dit moment triggert. Om 13:00u stonden ze al op zijn kamer voor een EEG. Deze wordt vergeleken met vorige EEG's. Ook willen ze kijken of Mees tussen de aanvallen door wel rust heeft in zijn koppie of dat er altijd wat onrust heerst bij hem.
Wat er uit de onderzoeken komt, weten we nog niet.
Rond 14:00u heeft hij weer 2 aanvallen laten zien. Helaas was de EEG net afgelopen. Het fijne was wel dat de verpleegkundige erbij stond, zij heeft nu gezien wat er gebeurt tijdens een aanval. 
Ellen heeft bloed af moeten geven want ze willen toch weten wat dat hoestje nou precies is en of dat mogelijk invloed heeft op zijn huidige toestand.


1 opmerking:

  1. ach Bolleke toch, wat jammer. Er was zo'n leuke ontwikkeling te zien toen je minder zware medicijnen kreeg. Het was een feest om steeds nieuwe dingen te ontdekken waar je op reageerde, waar je van genoot. Hopelijk knap je snel weer op en kunnen ze je helpen zonder al te veel te versuffen. Dag lieve schat.

    BeantwoordenVerwijderen