woensdag 13 augustus 2014

Een onrustige week!

Meesje heeft ergens last van maar we kunnen weer niet ontdekken waarvan. We proberen van alles maar niks lijkt te werken. Na 5 dagen zijn we gestopt met het nieuwe medicijn. We dachten dat Mees misschien daarvan niet lekker in zijn vel zat. Daarnaast had hij nog steeds epileptische aanvallen. Echt veel hielp het dus niet. Maar nu zit Mees nog steeds niet lekker in zijn vel dus het lag niet aan zijn nieuwe medicijn. We willen het medicijn nog een keer gaan uitproberen (als hij wat fitter is) om te kijken of het dan beter aanslaat (minder epileptische aanvallen). 
Het kan ook zijn dat hij via Ellen een virusje heeft opgepikt. Zij heeft al verschillende weken een vervelend hoestje die ze niet onder controle krijgt. En aangezien Mees en Ellen regelmatig knuffelen en kussen zou dat zo maar kunnen.


Morgen gaat Meesje naar Mappa Mondo. Wat zal dat weer fijn zijn. Vooral Ellen is er wel even aan toe. Ff rust. Het is misschien hard om te zeggen maar het is echt heerlijk dat Mees weer een paar dagen gaat logeren.

Een verpleegkundige van de thuiszorg heeft een rondje met Mees gefietst voorop de fiets. Met allerlei ondersteuning ging het prima. Hij vond het heerlijk.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten