woensdag 21 mei 2014

Mees kan ermee op uit!

Sinds vorig jaar waren we al bezig om een fietsvoorziening te regelen voor Meesje. Een heel aantal opties hebben we overwogen en uiteindelijk zijn we bij Roam Special Cycles in Ammerzoden uitgekomen. Zij hebben namelijk een hele mooie oplossing om naast Mees ook zijn speciale buggy mee te kunnen nemen, namelijk een aanhangwagen achter de fiets waar de buggy op past. Begin april hebben we hem besteld en vandaag is hij afgeleverd. Natuurlijk hebben we de kar vanavond uitgeprobeerd en meteen een kort ritje gemaakt. Meesje lijkt het erg leuk te vinden. Er verscheen zelfs een lach op zijn gezicht. De wind in zijn gezicht en de bobbeltjes in de weg lijkt hij heerlijk te vinden. Nu kunnen we met het gezin wat fietstochtjes gaan maken en kan Mees heerlijk comfortabel zitten.

Een ander heel leuk bericht dat we deze week kregen is dat we uitgekozen zijn voor een geheel verzorgd weekend voor het hele gezin! Mees mag dan dus ook mee. De (schoon)moeder van vrienden van ons had een hele lieve brief geschreven aan Care4Kids en deze organisatie was zo onder de indruk van hetgeen zij over ons gezin en Mees in het bijzonder geschreven heeft, dat wij uit 200 inzendingen als één van de 30 gelukkigen gekozen zijn. Dit wordt een weekend waarin alles verzorgd is en, indien nodig, deskundige ondersteuning voor Meesje aanwezig is. Een leuk weekend dus om naar uit te kijken!

3 opmerkingen:

  1. Geweldig dat Meesje zo meekan met fietstochtjes. Daar zal hij zeker van genieten.

    Gr Dorine

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het heeft even geduurd, maar fijn joh dat Mees nu ook met de fiets mee kan. Geniet van het lekkere weer! X

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zo ik ben weer bij gelezen. Wat fijn om te lezen dat hij stapjes maakt in zijn ontwikkeling! Geniet ze van de fietstochtjes en het verzorgde weekendje weg!

    groetjes Annelies (kinderafdeling)

    BeantwoordenVerwijderen