woensdag 30 april 2014

Meer epilepsie, medicijnen opgehoogd

Vorige week donderdag liet Mees drie epileptische aanvallen zien met een flinke saturatiedip en daarbij liep hij dan ook blauw aan. Ellen heeft daarom vrijdag contact gehad met het WKZ. De neuroloog stelde voor om de Keppra te verhogen tot de maximale dosis. Dat pakt gelukkig tot nu toe goed uit. We hebben geen aanvallen meer gezien. 
Mees laat weer wat meer hele kleine stapjes zien. Mees volgt soms een gesprek tussen 2 mensen door steeds zijn hoofd met het geluid van de ene persoon naar de andere persoon te bewegen. Als hij wakker op zijn buik ligt dan kan hij zijn hoofdje enkele centimeters oplichten. Ook doet hij af en toe helemaal zelf zijn arm omhoog en beweegt hem dan heen en weer. De verpleegkundigen van de thuiszorg geven ook aan dat hij alerter is. We krijgen dus steeds meer een beetje terug van Meesje.


Gisterenavond hadden we een klein probleempje. Koen wilde de voeding gaan maken maar de Ketocal was op. Nou die kan je niet zomaar ergens vandaan toveren. Ellen belde met het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Daar nam weer zo'n lieve verpleegkundige op die meteen ging kijken of ze daar nog een pot Ketocal hadden staan. Gelukkig was dat zo. Koen moest even op en neer naar Den Bosch en heeft daar het filmpje waarin Mees voor het eerst lacht aan de eerst verantwoordelijke verpleegkundige van Mees laten zien die toevallig die avond moest werken. Ze was helemaal onder de indruk. Ze vond het erg fijn voor ons en Mees.



1 opmerking: