woensdag 23 april 2014

Een geweldig paasweekend!

Afgelopen vrijdag zijn we met Mees naar Overijssel gereden om daar samen met vrienden het paasweekend door te gaan brengen.
Het was nog wel even spannend of we konden gaan omdat Mees tien minuten voor vertrek weer een andere vorm van epilepsie liet zien. Maar na het geven van een kalmerend middel (Stesolid) durfden we het toch aan om met Mees te gaan rijden.
Wat zijn wij blij dat we dit soort weekenden, al is het maar af en toe, met ons gezinnetje kunnen doen. Het ging ook echt super goed met Mees. Sam genoot ook volop van zijn broertje en hij bleef maar tegen iedereen zeggen dat zijn broertje ook mee op vakantie was. Mees was echt heerlijk ontspannen en we hebben hem daar dan ook naar wat uitstapjes mee kunnen nemen. Hij had daar zichtbaar plezier in en liet soms een glimlach zien en dat is iets wat wij zelden nog hebben gezien bij Mees. Op een gegeven moment, toen Mees op de juiste manier geprikkeld/gekieteld werd, moest hij zelfs lachen. Wij konden wel huilen van blijdschap, zo mooi was dat om te zien.

Hieronder zien jullie twee fotocollages van ons heerlijke weekend. Mede dankzij onze vrienden en hun kids was het een geweldig weekend!



1 opmerking:

  1. Dat kan ik me helemaal voorstellen dat je wel zou kunnen huilen van blijschap.
    Je ziet op de foto's ook dat hij er erg van geniet. Geweldig om te zien. Gr Dorine

    BeantwoordenVerwijderen