woensdag 20 november 2013

Weer een wisselende week

Vorige week schreven wij dat het best wel goed ging met Meesje, dat zijn verkoudheid aardig onder controle was. Donderdagochtend moesten we daar een beetje van terugkomen. Vanaf 5u 's morgen ging regelmatig zijn saturatiemeter af. Zelfs met zuurstof kwam hij niet hoger dan 92 en dipte hij nog regelmatig. Gedurende een aantal dagen heeft hij er toch wel last van gehad. Wellicht is dit het gevolg geweest van de griepprik, maar het kan ook gewoon een virusje geweest zijn. Meesje heeft er nog steeds wat last van, maar al een heel stuk minder. Vandaag is hij trouwens aardig wakker en alert. Hij laat zich goed horen.

Overigens is de autostoel nog steeds niet binnen omdat een onderdeel om de stoel te bevestigen in de auto nog niet binnen was. Helaas moeten we Meesje nog licht dubbelgevouwen vervoeren in de Maxi-Cosi.
Vandaag hebben we overigens bericht gehad dat de bedbox op 13 december geleverd gaat worden. Dit zou mooi zijn voor Meesje, hij kan dan wat ruimer liggen en Sam kan zijn broertje dan wat makkelijker knuffelen.



 

2 opmerkingen:

  1. Leuke Pieten daar in Drunen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo weer helemaal bijgelezen! Ik hoop dat de autostoel snel geleverd wordt maar vooral dat Mees zich snel beter voelt!

    groetjes Annelies (A6-zuid)

    BeantwoordenVerwijderen