woensdag 6 november 2013

Weer een forse verkoudheid

Nu de herfst is begonnen, is Meesje weer eens keer goed verkouden en grieperig. Hij spuugt normaal bijna iedere dag wel een keer, maar vandaag is het helemaal raak. Vanmorgen heeft hij zijn medicijnen meteen uitgespuugd en ook op zijn voedingen heeft hij laten blijken niet echt lekker te zijn door veel te spugen. Wel hebben we kunnen constateren dat Meesje vooralsnog geen zuurstofdips heeft door de verkoudheid. De verwijdering van de keelamandelen heeft daar zeker een bijdrage aan.
Het lijkt erop dat de autostoel na maanden nu eindelijk op korte termijn geleverd gaat worden. Meesje past nauwelijks nog in de Maxicosi en hem vervoeren begint problemen op te leveren. Leverancier Welzorg is hier inmiddels ook van doordrongen en gaat er alles aan doen om op korte termijn de stoel te leveren.
Ook de bedbox is inmiddels in bestelling. Vorige week zijn ze komen meten en we krijgen een bedbox in de maten waarmee we hem goed kunnen plaatsen. Aangezien Mees groter en zwaarder wordt is een bedbox noodzaak, deze ter vervanging van de normale box waarin Mees bijna de gehele dag ligt. Voor ons uiteraard, maar zeker voor de verpleegkundigen van de Kinderthuiszorg is dit van belang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten