woensdag 14 augustus 2013

Aardig verkouden

Vorige week vrijdag is de huisarts bij ons geweest. Zij kwam naar de keelamandelen van Mees kijken. Mees heeft 2 weken een antibiotica kuurtje gehad om te kijken of daarmee zijn keelamandelen wat zouden slinken. Dat was niet het geval. Zijn amandelen waren nog steeds net zo opgezet en zaten nog steeds tegen elkaar aan. De antibiotica had dus geen effect gehad. De dokter zei dat het misschien daardoor kon komen dat hij zijn slijm zo moeilijk weg kan krijgen. Dit hebben we aan de KNO-arts in Utrecht doorgegeven. Hopelijk is dit een reden om zijn keelamandelen toch te verwijderen als Mees onder narcose gaat voor andere ingrepen.
Ook heeft Ellen contact gehad met de neuroloog uit Utrecht. De uitslag van de bloedspiegel van de Fenobarbital (anti-epileptica) was bekend. De neuroloog gaf aan dat de uitslag goed was. Als Mees zijn epilepsie zou toenemen dan kan de dosering eventueel nog omhoog. Zij heeft alvast een plannetje gemaakt voor het geval dat nodig is. Ze was wel erg tevreden dat Mees al een week geen epilepsie heeft laten zien.



Mees is afgelopen week erg verkouden geweest. Hij heeft daardoor kleine zuurstofdipjes gehad. Gelukkig kon hij gewoon thuis blijven en gaat het weer steeds beter met hem.
Sinds gisteren is zijn tweede tandje door op naar nummer drie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten