woensdag 29 juni 2016

Geweldig resultaat sponsorloop

Afgelopen vrijdag was de sponsorloop van Stichting Meesterkind, met als motto voor deze eerste actie van de stichting "In de race voor Mees". Deze werd georganiseerd door een vriendin van ons met uiteraard veel hulp daarbij.
Wij waren er met z'n vieren aanwezig op de atletiekbaan van Prins Hendrik in Vught. Ellen was best zenuwachtig. Ze was erg benieuwd of er überhaupt kinderen mee zouden doen. Van een paar kinderen wist ze het wel, maar die staan dichtbij. Maar laten we eerlijk zijn, wie gaat er nog geld doneren aan een actie voor mensen die je niet kent? Die vraag ging steeds door het hoofd van Ellen heen. Nou gelukkig bestaan er dus nog steeds van die mensen. Er liepen 70 kinderen mee die geweldig hun best hadden gedaan om een mooi bedrag op te halen. Echt super! Nou waren er ook mensen die Sam hadden gesponsord en enkele mensen die vrijwillig een donatie in een collectebus hadden gedaan die die avond op een tafel stond. 
In totaal is er die avond een supermooi bedrag opgehaald van:



Wow, dat was wel even schrikken, dat hadden we echt niet verwacht. Het was maar goed dat de zon scheen en wij allebei een zonnebril op hadden. Zo konden we onze tranen verbergen.
We willen iedereen bedanken die meegeholpen heeft om dit mooie bedrag te realiseren.
Niet te vergeten:
- Marieke, die de sponsorloop heeft georganiseerd
- alle andere vrijwilligers van die avond
- de kinderen die hebben meegelopen
- de ouders die de kinderen hebben gestimuleerd om mee te lopen en om geld op te halen
- de mensen die hebben gesponsord
- de mensen die een vrijwillige bijdrage hebben gedoneerd.
Onze dank is enorm groot. Dan besef je maar weer dat je zoveel fijne en lieve mensen om je heen hebt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten