donderdag 16 juni 2016

Blog aaihonden en sponsorloop

Bij Mappa Mondo komen één keer in de maand de aaihonden langs. Er is een hond die Noa heet en die is helemaal weg van Mees. Als het baasje met Noa binnenkomt, dan loopt Noa uit zichzelf naar Mees. Ze worden dan met z'n tweeën helemaal relaxed. Bij niemand ligt Noa zo rustig en ontspannen als bij Mees. De baas van Noa vroeg ons of ze de gemaakte foto's mocht gebruiken voor haar blog op de website van de aaihonden. Erg leuk om te lezen! Via de volgende link kom je op de website van de aaihondenvereniging:


Dan nog even wat anders: Sam gaat meedoen met een sponsorloop (24 juni bij Atletiekvereniging Prins Hendrik in Vught) die een goede vriendin van ons namens Stichting Meesterkind heeft georganiseerd voor de verbouwing/aanpassingen voor Mees. De sponsorloop staat in het teken van extra dingen die Mees nodig heeft om het voor hem zo goed mogelijk te maken (bv een bad i.p.v. een douche (de douche is standaard), want in een bad krijgt Mees wel de ontspanning die hij onder de douche niet zal krijgen; Mees heeft een hele hoge spierspanning). 
Nu is onze vraag: Wie wil Sam sponsoren voor zijn broertje Mees?
Je kan eenmalig 2,50 euro sponsoren, eenmalig 5 euro sponsoren of zelf een bedrag verzinnen. Mocht je willen sponsoren, laat het Ellen dan even weten.

P.s. Over de verbouwing volgt volgende week meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten