woensdag 4 november 2015

Genieten en bezoek aan ergo

Wat hebben we weer genoten van ons lieve kleine mannetje. Mees is erg goed op dit moment. Zo goed, dat hij afgelopen zondag mee kon naar het bos. Daar hebben we prachtige foto's gemaakt. Mees staat niet altijd mooi op foto's en als hij er dan een keer goed opstaat, zijn wij zooooooo trots.


Koen is vanmiddag met Mees (en Sam) naar een gecombineerde afspraak met de ergo- en fysiotherapeute geweest. Eens in de drie maanden staat er een dergelijke afspraak en wordt doorgesproken hoe het met Mees fysiek gaat. Deze keer hebben we gekeken hoe Mees het beste in zijn bed of bedbox kan liggen. Binnenkort komen ze thuis kijken om te bekijken wat er mogelijk is om Mees goed te positioneren in zijn bed. Ook zijn er wat zaken m.b.t. de verbouwing, en dan m.n. het bad dat erin moet komen, doorgesproken.
Na deze afspraak zijn we meteen doorgegaan naar radiologie om röntgenfoto's te laten maken van Mees zijn bekken. De revalidatiearts had daar een tijdje geleden om gevraagd omdat ze twijfelt of zijn bekken zich goed ontwikkelt. Functioneel zal hij niks met zijn benen kunnen doen, maar het zou vervelend zijn als de beentjes van Mees scheef groeien o.i.d.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten