woensdag 7 oktober 2015

Lekker in zijn vel

Nadat we vorige week met Mees ter controle in het WKZ zijn geweest en naar aanleiding daarvan één medicijn (tegen epilepsie) hebben opgehoogd, lijkt Mees daar erg goed op te reageren. Hij lijkt alerter en wakkerder en laat meer zijn glimlach zien. Dat alleen al is voor ons heel veel waard.
Helaas kunnen we dit sinds afgelopen zaterdag niet van nabij meemaken, omdat Meesje deze week logeren is bij Mappa Mondo. Dit omdat Ellen op schoolkamp is en we het anders thuis niet goed georganiseerd krijgen. Dus we moeten afgaan op hetgeen we horen van de verpleegkundigen bij Mappa Mondo. Desondanks is het erg fijn om iedere dag te horen dat het goed met hem gaat.
Verder zijn we nog bezig met het invullen van het financiële plaatje van de noodzakelijke verbouwing om Mees thuis te kunnen blijven verplegen en verzorgen. Ons tempo ligt daarin wellicht wat laag, maar we doen dit liever wat langzamer en goed doordacht dan snel en overhaast. Het gaat immers, naast de aanpassingen die zeker op termijn noodzakelijk zijn, ook om onze financiële toekomst. Zo willen we alle (financiële) puzzelstukjes op hun plaats laten vallen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten