woensdag 9 september 2015

Veranderlijk als het weer

Na de positieve berichten van vorige week, had Meesje afgelopen donderdag en vrijdag toch weer een dipje. Het weer veranderde en .......... Mees kreeg weer epileptische aanvallen. Steeds vaker lijkt hij te reageren op weersverandering, iets wat meer bij kinderen met epilepsie voor schijnt te komen. Nadat hij in de nacht van vrijdag op zaterdag verschillende aanvallen had gehad met forse zuurstofdips hebben we hem zijn noodmedicijn gegeven en was het daarna gelukkig weer over. Op de één of andere manier worden zijn hersentjes daardoor gereset en zijn de aanvallen over. Dit gebeurt overigens niet altijd, soms krijgen we het pas onder controle na een paar keer toedienen van zijn noodmedicijn, maar deze keer stopten de aanvallen gelukkig wel. Mees kon weer lekker verder slapen en wij werden niet meer gestoord in onze nachtrust.
De dagen daarna is het weer goed gegaan met Mees. Hij heeft alweer wat grimassen laten zien en dat duidt erop dat hij weer wat beter in zijn vel zit.
Morgen mag Meesje weer voor een lang weekend gaan logeren bij Mappa Mondo. Hij zal het daar weer fijn gaan hebben en wij hebben dan de handen vrij om wat dingen te ondernemen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten